3 Rivieren Cup 2021

Na intern overleg hebben wij als bestuur van ZVV Eteha en vertegenwoordigers van VV Papendrecht besloten het zaalvoetbaltoernooi 3 Rivieren Cup 2021 niet door te laten gaan.

Gezien de onzekerheid, in de komende maanden, aangaande de ontwikkeling en voortgang van het corona virus en de mogelijke beperkingen en vrijheden die daar aan vasthangen, wilde wij nu al iedereen zekerheid bieden over de doorgang/annulering van dit toernooi.

Daarbij hebben wij ook mee laten wegen of er in die periode wel of niet voldoende mogelijkheden zouden zijn om publiek toe te laten en/of onder bepaalde voorwaarden. Wij zien de nodige obstakels om publiek in die periode voldoende ruimte te bieden en/of dit op de juiste wijze te kunnen organiseren om er een volwaardig toernooi van te maken. Ondanks dat ons sportieve hart niets liever wil dan dit toernooi door te laten gaan, lijkt het ons verstandig om het toernooi, zonder enige obstakels en toegankelijk voor iedereen in volledige gezondheid en veiligheid, pas volgend jaar te laten plaats vinden.

Namens v.v. Papendrecht Erwin Schuil en voorzitter zvv Eteha Jacco Hessing